Woning huren Huis Winckelgaard in Maastricht huren - Hurenwoning.nl

Huis Winckelgaard in Maastricht huren

Huis Winckelgaard in Maastricht huren

 1,010

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Ingang
Via de entree komt u in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer. Hier bevindt zich tevens de meterkast.
Huiskamer
De woonkamer is ruim en heeft een open verbinding met de keuken en eetkamer. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden een mooi uitzicht op de voortuin en de straatzijde.
Keuken
De keuken heeft een hoekopstelling en is hoogwaardig afgewerkt. Deze herbergt veel opbergruimte en is standaard voorzien van een combi-oven, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken staat in open verbinding met de eet- en woonkamer, zodat wonen en koken in deze woning één geheel vormen. Via de keuken zijn tevens het terras en de tuin te bereiken.
Terras
Het terras is gelegen aan de achterzijde van de woning en is te bereiken via de keuken/eetkamer.
Toiletruimte Een apart toilet
kamer is gelegen op de begane grond, deze is comfortabel afgewerkt en beschikt over een zwevend toilet en wastafel. De toiletruimte bevindt zich in de tweede hal waar zich ook de trap naar de eerste verdieping bevindt.
hoofdslaapkamer
De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning op de eerste verdieping, en kijkt dus uit op de straatzijde. Het is zeer ruim en heeft een CAI-aansluiting voor de televisie.
Slaapkamer 2/3
De overige twee slaapkamers bevinden zich eveneens op de overloop op de eerste verdieping. Beide zijn ruim van formaat en kunnen daardoor ook dienst doen als hobby- of studeerkamer.
Badkamer
De comfortabele badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is hoogwaardig en ruim afgewerkt. Naast een wastafel en toilet heeft deze zowel een aparte douche als ligbad. Daarnaast is de badkamer geheel betegeld, waardoor het geheel zeer netjes en modern is.
Tot slot bevindt zich in de badkamer ook de aansluiting voor de wasapparatuur.
Zolder
Via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier bevindt zich tevens de cv-ruimte met cv-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer of hobby- of werkkamer te realiseren.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1010.00 per maand
    • Type woning: Huurwoning
    • Woonoppervlakte: 118 m2
    • Adres: Winckelgaard Maastricht Nederland
    • Aantal kamers: 4