Woning huren Appartement Heusdenhoutsestraat in Breda huren - Hurenwoning.nl

Appartement Heusdenhoutsestraat in Breda huren

Appartement Heusdenhoutsestraat in Breda huren

 1,130

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Indeling 4e verdieping
L-vormige hal/entree met intercom en meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separate toilet (2022) met wandcloset en wastafel, badkamer, woonkamer en de twee slaapkamers.
Huiskamer:
De verrassend ruime woonkamer, ca. 5.10×9.40 m, heeft mooie raampartijen en staat half open naar de keuken. De goed geplaatste ramen laten veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt ook voor het gehele appartement. Vanuit de woonkamer heeft u middels openslaande deuren toegang tot het balkon.
Keuken (2022):
De keuken heeft een wandopstelling en is standaard voorzien van diverse keukeninstallaties, zoals een spoelbak en gaskookplaat. Daarnaast beschikt de keuken over diverse boven- en onderkasten, wat ervoor zorgt dat de keuken van een zeer hoge kwaliteit is. Tot slot heeft u vanuit de keuken toegang tot de berging.
Redden
Grenzend aan de keuken is de inpandige bergruimte. Deze biedt u veel extra opbergruimte en biedt tevens ruimte voor de aansluitpunten van de wasapparatuur.
hoofdslaapkamer
De master bedroom (circa 9m²) bevindt zich in de hal naast de badkamer.
Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer (circa 9m²) grenst aan het terras en geniet daardoor van veel lichtinval en een mooi uitzicht. In deze slaapkamer kan eventueel een tweepersoonsbed geplaatst worden.
Badkamer (2022)
Het appartement heeft een betegelde badkamer, welke is voorzien van een ligbad met douche en wastafel
Terras:
Kenmerkend voor het appartement is het unieke en zeer ruime terras. Het terras is zeer ruim en biedt u de mogelijkheid om meerdere buitenzitjes te plaatsen. Hierdoor kun je het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1130.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 82 m2
    • Adres: Heusdenhoutsestraat Breda Nederland
    • Aantal kamers: 3