Woning huren Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren - Hurenwoning.nl

Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

 1,034

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Ingang
Via de entree komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de slaapkamers, badkamer, woonkamer, toilet en berging.
Huiskamer
De woonkamer is ruim en heeft een open verbinding met de keuken. Via de woonkamer bereikt u tevens het aangrenzende balkon, dat samen met de overige raampartijen de woonkamer van veel natuurlijke lichtinval voorziet.
Keuken
De keuken heeft een hoekopstelling en is (in de meeste gevallen) voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en koelkast.
Balkon
Het appartement heeft een mooi balkon waar u sfeervolle planten kunt plaatsen of een fijne, gezellige zithoek. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht op de omgeving en geniet je ook van veel contact met de straat.
Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is bereikbaar via de hal en is zeer ruim van formaat. De kamer grenst aan het balkon en heeft hierdoor een prachtig uitzicht over de omgeving.
Slaapkamer 2
De ruime, tweede slaapkamer bevindt zich naast de entree en kijkt door de ramen uit op de galerij en de fraaie binnentuin. Net als de ouderslaapkamer is deze kamer standaard voorzien van een (minder)buis voor het aansluiten van telefoon en televisie. Door de overvloed aan licht kan deze kamer ook gebruikt worden als hobby- of studeerkamer.
Badkamer
De comfortabele badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelcombinatie en een zwevend toilet. De badkamer is zowel op de wanden als de vloer netjes betegeld en heeft daardoor een zeer hoge kwaliteit. Toiletruimte Het appartement beschikt tevens over een tweede, separaat toilet (ruimte)

Woning kenmerken

    • Huur: € 1034.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 89 m2
    • Adres: Gagelboschplein Eindhoven Nederland
    • Aantal kamers: 3