Woning huren Appartement Fluitstraat in Rotterdam huren - Hurenwoning.nl

Appartement Fluitstraat in Rotterdam huren

Appartement Fluitstraat in Rotterdam huren

 1,350

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Let op
Wij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We moeten uw identiteit, uw adres en uw betaalbaarheid bevestigen.
Stuur ons uw arbeidsovereenkomst, 3 recente salarisstroken, verificatie van deze gegevens bij uw werkgever en een kopie van uw identiteitsbewijs.
Bent u zzp’er, dan hebben wij inkomensbewijzen en bankafschriften nodig waaruit de rechtmatigheid en hoogte van de ontvangen inkomsten blijkt. Stuur ons uw KVK-uittreksel (uittreksel KvK), jaarcijfers van de afgelopen drie jaar en een kopie van uw identiteitsbewijs.
Als je student bent, hebben we een schoolregistratie, arbeidsovereenkomst, salarisstroken van de garantsteller en een kopie van het identiteitsbewijs van je garantsteller en jezelf nodig
Verrassend ruim appartement in het westelijke deel van Rotterdam, in de wijk Oud-Mathesse naast Schiedam. Het huis biedt drie grote slaapkamers die dit huis perfect maken voor studenten of anderen die graag willen delen. Het appartement heeft een lichte woonkamer en drie mogelijke individuele woonruimtes met goede afmetingen.
De keuken heeft opbergruimte met onder- en bovenkasten en is voorzien van losse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Apart toilet en badkamer. Beide zijn volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel in meubel.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1350.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 65 m2
    • Adres: Fluitstraat Rotterdam Nederland
    • Aantal kamers: 4