Woning huren Appartement Breestraat in Leiden huren - Hurenwoning.nl

Appartement Breestraat in Leiden huren

Appartement Breestraat in Leiden huren

 805

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Een gestoffeerde 2 kamer appartement aan de Breestraat in Leiden. Dit knusse appartement van circa 45m2 heeft een woon en slaapkamer. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door dubbele beglazing is het in de woonkamer redelijk stil. In de woonkamer is een open keuken voorzien van een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.

Slaapkamer van circa 12 m2 en is aan de achterkant van het appartement gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Dus ben jij op zoek naar een leuk 2 kamer appartement in de binnenstad van Leiden? Dan is dit echt iets voor jou!

De historische binnenstad van Leiden is de op een na grootste van Nederland. Oude grachten en kades, kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen bepalen het beeld. Hier vindt u allerlei stedelijke voorzieningen in een compact gebied bij elkaar. De Binnenstad is een dichtbevolkt stadsdeel. De Binnenstad heeft enkele goede ontsluitingswegen. Bewoners dienen een parkeervergunning aan te vragen. De A4 en A44 naar Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken.

Vrijwel alle stads- en streekbussen komen door de Leidse binnenstad. Een halte is altijd op loopafstand. Hiervandaan kunt u snel en gemakkelijk overal in Leiden en wijde omgeving komen. Elke paar minuten gaat er een bus naar het Centraal Station van Leiden, waarvandaan u binnen een kwartier naar Den Haag en Schiphol reist, en in nog geen half uur naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Woning kenmerken

    • Huur: € 805.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 40 m2
    • Adres: Breestraat Leiden Nederland
    • Aantal kamers: 2