Woning huren Appartement Boergoensevliet in Rotterdam huren - Hurenwoning.nl

Appartement Boergoensevliet in Rotterdam huren

Appartement Boergoensevliet in Rotterdam huren

 1,395

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Let op
Wij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We moeten uw identiteit, uw adres en uw betaalbaarheid bevestigen.
Stuur ons uw arbeidsovereenkomst, 3 recente salarisstroken, verificatie van deze gegevens bij uw werkgever en een kopie van uw identiteitsbewijs.
Bent u zzp’er, dan hebben wij inkomensbewijzen en bankafschriften nodig waaruit de rechtmatigheid en hoogte van de ontvangen inkomsten blijkt. Stuur ons uw KVK-uittreksel (uittreksel KvK), jaarcijfers van de afgelopen drie jaar en een kopie van uw identiteitsbewijs.
Als je student bent, hebben we een schoolregistratie, arbeidsovereenkomst, salarisstroken van de garantsteller en een kopie van het identiteitsbewijs van je garantsteller en jezelf nodig
Eerste verdieping:
Gang met vloerbedekking, meterkast (vernieuwde elektra) en vaste kast.
Toiletruimte geheel voorzien van nette betegeling, wandcloset en verlaagd plafond met inbouwspots.
Ruime, L-vormige woonkamer met veel lichtinval, voorzien van vloerbedekking, wandbekleding en behangwanden en stucplafond.
Open keuken met vinylvloer, verlaagd plafond met inbouwspots en een nette, in hoekopstelling ingerichte keuken met inbouwapparatuur: gaskookplaat met wokbrander, magnetron, heteluchtoven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Toegang tot: Balkon aan de achterzijde gelegen op het noordwesten.
Tweede verdieping:
Overloop met vloerbedekking en vaste kast met de wasmachineaansluiting en opstelling van de combiketel.
Ruime slaapkamer aan de voorzijde met tapijtvloer en netjes afgewerkt, vaste kastenwand en toegang tot balkon aan de voorzijde, gelegen op het zuidoosten.
Tweede Slaapkamer aan de achterzijde met vloerbedekking, vaste kast en toegang tot balkon aan de achterzijde, gelegen op het noordwesten.
Kastenkamer met vloerbedekking en schuifwandkast. Tevens toegang tot het balkon aan de achterzijde.
Fraaie badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel met spiegelverwarming, 2e toilet, designradiator, mechanische ventilatie en elektrische vloerverwarming. Geheel netjes betegeld en verlaagd plafond met inbouw- en daglichtspots.
Berging op de begane grond.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1395.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 104 m2
    • Adres: Boergoensevliet Rotterdam Nederland
    • Aantal kamers: 4