Woning huren Appartement Badhuisweg in Den Haag huren - Hurenwoning.nl

Appartement Badhuisweg in Den Haag huren

Appartement Badhuisweg in Den Haag huren

 1,320

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Indeling; u betreedt uw appartement via de hal, video-phone, luxe afgewerkt toilet met fontein in de hal gesitueerd en de trap naar souterrain waar de slaapkamers en luxe keuken zich bevinden.

Woonkamer is zeer licht door dat dit appartement aan de achterzijde ligt (zuidwesten), de luxe keuken uitkomt. Keuken is voorzien van alle gemakken, afzuigkap, combi-oven, gaskookplaat, middelgrote koelkast, vriezer, vaatwasser en werkblad van composiet.

Via de trap komt u in souterrain terecht, waar u in de ruime slaapkamer is voorzien van drie ramen met draaival-systeem en verduisterende gordijnen.

De luxe badkamers zijn voorzien van een luxe inloopdouche, wastafel met inbouwkast, inbouwspots en een design handdoekradiator. De wand- en vloerbekleding zorgen voor een extra luxe touch.

Wasmachineaansluiting in ruime inpandige bergkast waar ook cv-ketel en het automatische afzuigsysteem zich bevinden. Het appartement wordt opgeleverd met verduisterende gordijnen van hoge kwaliteit. Ook is het gehele appartement voorzien van luxe PVC vloeren met een realistische hout-look.

Gemeenschappelijke fietsen berging onder het complex, parkeerplaats eventueel te huur. Het afsluitbare parkeer terrein ligt achter het gebouw en wordt afgesloten met zakpalen, voorzien van afstandsbediening.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1320.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 60 m2
    • Adres: Badhuisweg DenHaag Nederland
    • Aantal kamers: 2