Woning huren Appartement Almastraat in Groningen huren - Hurenwoning.nl

Appartement Almastraat in Groningen huren

Appartement Almastraat in Groningen huren

 1,250

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Het energiezuinige complex is voorzien van vloerverwarming. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd. Met een moderne keuken, badkamer, vloerverwarming en mooie PVC laminaat vloer. De slaapkamer en woonkamer zijn voorzien van lamellen welke naar beneden getrokken kunnen worden voor de passende hoeveelheid lichtinval en de gewenste mate van privacy.

Het appartement ligt in de stadse woonwijk De Hoogte op loopafstand van het Noorderplantsoen en het Noorderstation. En vlakbij de ring. In de directe omgeving ligt het winkelcentrum De Beren met een grote supermarkt. Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het stadscentrum.

Indeling: Als u het complex betreedt dan is de enorme glazen gevel een lust voor het oog. Gecombineerd met de zichtbare stalen constructie geeft dit een industriële look. Bij de entree vindt men de brievenbus en de gezamenlijke buitenruimte. Daarnaast is er ook nog een ruimte voor de persoonlijke spullen van de bewoners. Als u het appartement betreedt stapt hal met separaat toilet, slaapkamer met badkamer. Woonkamer met grote raampartijen en open keuken voorzien van koelvries-combi, vaatwasser, elektrische kookplaat en een combi oven. In het keukenblok is ruimte vrij gelaten voor ene wasmachine. De badkamer is voorzien van vaste wastafel en een douche.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1250.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 50 m2
    • Adres: Almastraat Groningen Nederland
    • Aantal kamers: 2